baden

Refresh. Unwind. Revive. Ervaar het verzachtende effect van het oerelement water tijdens jouw reis naar rust. Van kabbelend, tot bruisend of vredig stil.

De vochtige warmte van dit stoombad stimuleert je bloedcirculatie en zet je poriën open, de ideale voorbereiding voor een ontspannende lichaamsbehandeling achteraf. De bijbehorende essentiële oliën voeren je in gedachten mee naar een eeuwenoud Oosters badhuis.

Temperatuur 42°C
Luchtvochtigheid 85%
Opent poriën

Ons tropisch stoombad neemt je mee op een schitterende reis door het Zuiden. Adem de geur en het gevoel van dat zalige nietsdoen in en voel elke vorm van stress uit je lichaam verdwijnen.

Temperatuur 42°C
Luchtvochtigheid 85%
Vrije ademhaling
Opent poriën

De vochtige lucht in dit tropische stoombad geeft je een heerlijk vrije ademhaling.

Het opent je poriën en is daarom ook de ideale opwarmer voor een luxueuze scrubsessie.

Wat is een spa-oord zonder zalig bubbelende jacuzzi’s? De masserende waterstralen in onze twee professionele jacuzzi’s stimuleren drukpunten in jouw lichaam die je spieren uitnodigen om te ontspannen.

Stimuleren drukpunten
Idyllisch panorama
Knisperend haardvuur

Kom cocoonen in onze panorama jacuzzi met een adembenemend uitzicht over een idyllisch stukje binnentuin.

Onze tweede jacuzzi ontdek je op het dakterras. Daar geniet je van het heerlijke masserende water naast een knisperend haardvuur middenin een gezellige groene daktuin.

Geef je bloedsomloop en immuniteit een indrukwekkende boost in ons wisselbad. Stap afwisselend in het warme en koude bad om jouw bloedvaten te triggeren om zich open te zetten en terug te vernauwen. Je zal letterlijk de hernieuwde energie door je lichaam voelen pompen.

Immuniteitsboost
Bloedvaten triggeren
Hernieuwde energie
Spier & gewrichtspijn verzachten

In de Alpen zijn wisselbaden al meer dan 150 jaar een bewezen manier om chronische aandoeningen letterlijk te lijf te gaan. Denk daarbij aan het verminderen van spier- en gewrichtspijn, verbeteren van een vrije ademhaling en het stimuleren van je bloedcirculatie.

Dompel jezelf na een saunabezoek kort en krachtig onder in een van onze ice cubes oftewel ijskoude dompelbaden. Bij een complete saunabeleving is het niet alleen heerlijk om helende hitte te ervaren, maar ook het afkoelen achteraf is minstens even belangrijk om je lichaam te resetten.

Ijskoud
Lichaam resetten
Indringend effect op bloedvaten

Voor een totale ervaring neem je na ieder saunabezoek best een korte douche en stap je daarna in een dompelbad.

Het ijskoude water heeft zo’n indringend effect op je bloedvaten dat het je een onevenaarbaar gevoel bezorgt.

Relax terwijl je rustig ronddobbert in ons binnen- en buitenzwembad. Het openlucht gedeelte van ons zwembad is Zuidwest georiënteerd zodat je maximaal kan genieten van elke zonnestraal. Ons ergonomisch voorgevormde zitbank in het zwembad nodigt vanzelf uit om heerlijk te ontspannen en zonnebaden. Dit is de plek bij uitstek om voluit te genieten van een deugddoend buitenbad.

Zonnebaden
Voorgevormde zitbank
Eigen bronwater
Mineralen zoals silicium

Het badwater in ons binnen -en buitenzwembad is afkomstig van onze eigen bron. Onze waterbron zit op zo’n diepte waardoor het belangrijke mineralen zoals silicium bevat.

douches

Laat de rust door je lichaam stromen onder onze vele binnen- en buitendouches. Of word één met de natuur dankzij een van onze unieke belevingsdouches.

Laat je niet misleiden door z’n naam: de ‘waterval douche’ is niet zomaar een douche, maar een echte belevingsruimte. Je wandelt een geluidsdichte kamer binnen, stapt enkele trapjes naar beneden en daarna stuit je op een wand waar enkele meters breed water naar beneden duikt. De impact van het watervaleffect op je huid is hemels: de waterstralen zorgen voor een instant masserend effect.

Geluidsdichte kamer
Masserend effect
Meters brede waterval

Volg – letterlijk – het verlichte pad naar onze Aquamoon. Van zodra je in de douche staat, doven de lichten van het pad en worden enkel planten binnenin subtiel verlicht. Deze individuele belevingsdouche zal je verkwikken met mist, regen, een kraag van water rondom je hoofd, … waarmee stress spontaan van je afglijdt.

Belevingsdouche
Helend effect
Rustgevende geluiden
Geur van mist

Niet alleen het water heeft een helend effect. De rustgevende geluiden, de geur van de mist, de planten die je omringen, … zorgen voor een totaalbeleving waarbij je jezelf

rustruimtes

Even uitblazen, de ogen sluiten of zacht bijbabbelen. The White Oak heeft verschillende rustruimtes, waaronder ook stille ruimtes, zodat we jou alle rust kunnen garanderen.

Vlakbij de wisselbaden vind je onze stille ruimte ‘Sleep’. Neem plaats in jouw individuele cocon naast karakteristieke berkenstammen en droom even helemaal weg.

Stille ruimte
Individuele cocon
Ongestoord rusten

Onze stille ruimtes zoals ‘Sleep’ en ‘Snooze’ zijn er voor wie even wil slapen. In deze ruimte kan je ongestoord alle aardse beslommeringen achter je laten en ruimte maken voor rust. Met een maximum van zes personen kunnen we in deze rustruimte jouw slaapkwaliteit ten volle bewaken.

Vlakbij de adembenemende waterval douche kan je tot rust komen in onze ‘Snooze’ ruimte. Met een reusachtig raam met haard ervoor kijk je recht naar buiten. Dit is de uitgelezen rustruimte om je even te verdiepen in een boek.

Stille ruimte
Zoutsteenmuur
Ontspannend uitzicht

Deze zoutstenen uit het Himalayagebergte staan bekend om hun helende werking. Onder invloed van vocht en lucht lossen fijne zoutsteen partikels op en verspreiden ze jodium in de lucht, wat een gunstig en herstellend werking heeft op je luchtwegen.

Trek je tussen je spa- en sauna momenten even terug in de ‘Chill’ zone op ons dakterras. In deze ruimte staat een grote haard die meteen voor een knusse sfeer zorgt.

Fluisterruimte
Cocon mandjes
Overdaad aan planten

Dankzij de donkere kleuren, subtiele lichtstaafjes en overdaad aan planten is dit jouw ideale go-to plek tussen alle spa- en saunabelevingen door.

In het midden van deze bijzondere ruimte vind je twee grote haarden. Langs beide kanten staan ligbedden waarop je languit kan relaxen. Het strakke interieur en de heerlijke bedden zorgen ervoor dat je zonder moeite alle prikkels achter je kan laten.

Fluisterruimte
Twee haarden
Heerlijke bedden

saunas

Naast de adembenemende rust, schenken we in onze sauna’s veel aandacht aan geuren, geluiden en esthetiek. We maken onze gasten graag wegwijs binnen de verschillende saunabelevingen.

Onze twee buitensauna’s hebben elk een vaste temperatuur. We hebben een sauna van 85°C en onze warmste sauna van 100°C. De laatste bevindt zich vlakbij het ijskoude dompelbad. Zorg er zeker voor dat je evenveel tijd schenkt aan de opwarming als aan de afkoeling van je lichaam, enkel zo bouw je een ijzersterke weerstand op.

Temperatuur 85 | 100°C
Warmste sauna
Weerstand opbouwen

In onze buitensauna’s geniet je van een heerlijk zenmoment. Een gezonde bloeddoorstroming opent je poriën waardoor je huid gereinigd wordt en opgebouwde spierspanningen afnemen.

Train je vaatspieren door regelmatige saunabezoeken. Zeker wanneer je rustig opwerkt naar hogere temperaturen, openen je bloedvaten en zakt je bloeddruk. Ga voor een totaalervaring en woon een van onze opgietsessies bij. De mix van water en etherische oliën bezorgt je lichaam intense hittegolven en dat ultieme zen gevoel.

Temperatuur 65 | 75 | 85 | 90°C
Opgietsessies
Intense hittegolven

Werk rustig op naar hogere temperaturen zoals de sauna van 90° om je vaatspieren extra te trainen. Wil je jouw sauna beleving rustig opbouwen? Start dan op een bankje onderaan de sauna, waar het iets koeler is dan op de bovenste zitplaatsen.

Onze infraroodsauna komt als eerste sauna op je pad. Deze warmtestraling cabine zorgt ervoor dat je spieren en gewrichten ontspannen. Een verzachtende therapie voor wie last heeft van chronische spierpijn, rug-, huid- of ademhalingsproblemen.

Lagere temperatuur
Spieren & gewrichten
Helend effect

De korte golven van infraroodstralingen hebben een helend effect op je huid, spieren en gewrichten. De stralen dringen rechtstreeks door in je lichaam waar ze weldadig werk verrichten.

Neem de schoonheid van de natuur in je op terwijl de hitte van de panoramasauna je bloedcirculatie stimuleert. Kies voor een volledige ervaring en woon een van onze opgietsessies bij. De mix van water en etherische oliën bezorgen je lichaam intense hittegolven en dat ultieme zen gevoel.

Temperatuur 95°C
Opgietsessies
Adembenemend uitzicht

Laat de hele spa achter jou en richt je blik volledig op de natuur terwijl de sauna zijn werk doet.