Spa & Sauna

Laat je lichaam herbronnen, zowel op warme als koude dagen. Omarm jezelf in een gevoel van welbehagen dankzij de zuiverende kracht van water en het rustgevende effect van warmte.

Read More

Beauty & Experiences

Hou je van een innovatieve huidverzorging of -verbetering? Of heb je nood aan een bijzondere ervaring – zoals onze hamam, cocoon of een uniek drijfbad – die nog lang nazindert? Voeg ze toe aan jouw The White Oak moment en maak zo jouw reis naar rust compleet.

Read More

Food & Drinks

Op elk moment van de dag is er voor iedereen een gepast drankje of een ideale maaltijd bij The White Oak. Van een smoothie of lichte yoghurt met granola, van weelderige pasta tot een lekker stuk vlees of verse vis.

Read More

Gift Voucher

Verwen jezelf of een geliefde op een buitengewoon zen moment in The White Oak.

Read More

Shop & Beauty Bar

Onze shop is de ideale vindplaats voor geschenken, ook voor jezelf. Je vindt er alle (beauty)producten om thuis jouw spa beleving tot leven te brengen. Al valt je oog er evengoed op een van onze unieke items die we met de grootste zorg uitkozen. Altijd welkom!

Read More

Massage

Kies je eigen olie en aromatherapie uit. Geniet van een dampende thee en vertel ons wat jouw noden zijn. Bij The White Oak nemen we écht tijd voor jou. Geniet van dat weldadige gevoel van rust en evenwicht, overgave en herbronning, die een luxe massage met zich meebrengt.

Boek nu

Speciale aanbieding

Neem een ​​adempauze, sluit je ogen of praat zachtjes. De gelukzaligheid heeft verschillende ontspanningsruimtes, waaronder stiltegebieden, zodat we u gemoedsrust kunnen garanderen.

Discover now

Drijfbaden

Kies voor een onvergetelijke The White Oak ervaring met een sessie in een van onze drijfbaden. Het helende, gewichtloze gevoel in een ‘floating bath’ is onevenaarbaar. Reserveer een eenmalige sessie of ga voor een reeks van 5 tot 10 sessies zodat je regelmatig kan baden in totale rust.

Boek nu